Hálószoba és vendég szoba.
2 posters
4 / 4 oldal
4 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Re: Hálószoba és vendég szoba.
Amint Lanc eltünt a szobánkba én is utána léptem és megláttam a két férfit. Furcsák voltam és tudtam, hogy valami természet feletti lények, de nem tudtam pontosan, hogy mik is. Kicsit félve mentem Lanc mellé és készen voltam, hogy bármelyik pillanatba felvonjam a védőburkomat.
- Amit kerestünk, te magad hoztad el, vámpír.- Morgott az egyik és rám szegezte tekintetét.
- Mit akarnak tőlem?- Kérdeztem kemény hangon, s igyekeztem nem hisztérikus pánikba esni.
- Tőled? Semmit.. de a fattyaid sokat érnek nekünk.- Vicsorgott rám az egyik, én pedig automatikusan pajzsot vontam magam köré és Lanc köré is. Mindaddig tartani is tudtam, amíg valami keményet nekem nem vágtak hátulról és a földre nem rogytam ájultan...
*közben*
Egy harmadik férfi lép be az ajtón, aki leütötte Lucy-t egy fegyverrel.
- Kapjátok fel a szukát és menjünk. A főnök meg vár minket. Te, vámpír te pedig jobban teszed, ha nem mozdulsz, vagy a drága menyasszonyodnak a feje közepén is lesz egy lyuk, hogy levegőt vegyen.
- Amit kerestünk, te magad hoztad el, vámpír.- Morgott az egyik és rám szegezte tekintetét.
- Mit akarnak tőlem?- Kérdeztem kemény hangon, s igyekeztem nem hisztérikus pánikba esni.
- Tőled? Semmit.. de a fattyaid sokat érnek nekünk.- Vicsorgott rám az egyik, én pedig automatikusan pajzsot vontam magam köré és Lanc köré is. Mindaddig tartani is tudtam, amíg valami keményet nekem nem vágtak hátulról és a földre nem rogytam ájultan...
*közben*
Egy harmadik férfi lép be az ajtón, aki leütötte Lucy-t egy fegyverrel.
- Kapjátok fel a szukát és menjünk. A főnök meg vár minket. Te, vámpír te pedig jobban teszed, ha nem mozdulsz, vagy a drága menyasszonyodnak a feje közepén is lesz egy lyuk, hogy levegőt vegyen.
Lucy Evangelin Cuiron- Hozzászólások száma : 328
Csatlakozás ideje : 2011. Sep. 27.
Amikor meghallottam a farkasok szavait,felforrt bennem a harag és képes lettem volna széttépni mindannyiukat.
Mikor indulni akartam,egy erős ütést éreztem a fejemen és összeestem.
Késöbb....
A harmadik farkas szavaira felnéztem,de mivel nagyon féltettem kedvesem és leendő gyermekeink élettét inkább nyugton maradtam és csak gondolatban üzentem kedvesemnek.
-"Ne félj megtalállak és megölöm ezeket a szemeteket.Szeretlek."
Mikor indulni akartam,egy erős ütést éreztem a fejemen és összeestem.
Késöbb....
A harmadik farkas szavaira felnéztem,de mivel nagyon féltettem kedvesem és leendő gyermekeink élettét inkább nyugton maradtam és csak gondolatban üzentem kedvesemnek.
-"Ne félj megtalállak és megölöm ezeket a szemeteket.Szeretlek."
Lanc Elliot- Hozzászólások száma : 381
Lucy és Lanc támadói távoztak is, amint a nőt felkapták és egy sötét furgonba ültették...
//Kalandok//
//Kalandok//
Lucy Evangelin Cuiron- Hozzászólások száma : 328
Amikor meghallottam Lucy hangját a fejemben,gyorsan összeszedtem pár fegyveremet és elindultam megkeresni őt.
//Vérfarkasos kaland//
//Vérfarkasos kaland//
Lanc Elliot- Hozzászólások száma : 381
4 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
4 / 4 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|